Compatibele versies
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2917 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32.58 g
- Koolhydraten
- 0.02 g
- Vetten
- 63.05 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Langostinos al estragón con mantequilla de lima
15min
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1h
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78u.
Pesto
10 min
Rosbif
26 Std. 20 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Chutney de pera y jengibre
1h