Compatibele versies
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2917 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 32.58 g
- Koolhydraten
- 0.02 g
- Vetten
- 63.05 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6 Std.
Salsa bearnesa
15 Min
Sabayón
15 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Salsa holandesa
15 Min
Sabayón
15 Min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 Std.
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
5 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Quiche de puerro y queso gallego
1h