Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 16.12 g
- Vetten
- 14.11 g
- Vezels
- 1.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochetas de emperador con gambones
20min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Rape al limón con anchoas
25min
Brochetas de ternera y verduras con salsa de mostaza para dos
30min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1h
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Rollos de sardina al horno
30min
Filetes de trucha en papillote
30min
Huevos nube
20min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min