![Vegetable and hazelnut cheese muffins Vegetable and hazelnut cheese muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/59392.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 60 g medium-hard cheese (e.g. cheddar, gruyère etc.), cut into pieces (1,5 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (2.5 cm)
- 70 g hazelnuts, skin on
- 180 g milk
- 2 eggs
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 ½ tsp fine salt
- ½ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- 250 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy courgette soup
25 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Potato cakes
45min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Stuffed veggie snails
45min
Apple cake
1h
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Swedish carrot slice
2h
Steamed rice
25 Min