Apparaten en Accessoires
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
6 pieces
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
14 g
Calorieën
2457 kJ /
587 kcal
Vetten
41 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Provence on your table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate Pecan Pie
1 h 55 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Soft date cake with walnuts
1 h 10 min
Muhamara dip
5 min
Mushroom pastry
45 min
Tuna Tapenade
5 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Pizza rolls
1 h 45 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 h 5 min
Maple Pecan Tart
1 h 15 min
Muhamara dip
30 min