Apparaten en Accessoires
Chileatole
Voorbereiding 5min
Totaal 55min
4 porción
Ingrediënten
-
900 g de agua
-
320 g de granos de elote fresco
-
2 chiles poblanos sin semillas, ni venas y en trozos
-
10 g epazote
-
2 ¼ cdita de sal
-
50 g de harina de maíz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
6 g
Calorieën
869 kJ /
207 kcal
Vetten
1 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCINA DEL DIARIO
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Pollo con mole verde
1u.
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tamales de Frijol
3u.
Mixiotes de carnero
13u. 30min
Pozole Verde
1u. 20min
Tamal de cazuela con rajas
1u.
Adobo básico
30min
Mole de olla vegetariano
1u.
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Caldo de camarón
40min
Esquites de feria
25min