![Kleine Charlotte Kleine Charlotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26F5A7F6-9E0C-4CE4-A1FE-3784564AB1B9/Derivates/30BD251A-FDB8-41A1-8A25-F5BB00D1F061.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitroulade
- Staubzucker zum Bestreuen
- 6 Eier
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 200 g Marillenmarmelade
- 1 EL Rum
Topfencreme
- 6 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers
- 250 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Bananenschnitten
3h
Schneewittchentorte
5 Std.
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min
Kardinalschnitten
3h
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5 Std. 20 Min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 godz. 30 min
Eisweintascherl
1 Std. 20 Min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1 Std. 15 Min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Nusskipferl
2h
Punschkrapferl
1h 5 min