Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 3 TL Backpulver
- 25 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet, etwas mehr für die Dekoration
- 200 g Zucker
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 5 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün (optioneel)
- 200 g Haselnussnougat
- 2 TL Vanillezucker
- 4 Eier (Größe M)
- 80 g Schlagobers und etwas mehr
- 150 g dunkle Kuvertüre, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2601 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzerkipferl
1h 50 min
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1h 30min
Schokokipferl mit Krokant
1h 40min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Haselnussbusserl
9h 30min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Marzipanschnitten
3 Std. 10 Min
Mohn-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Eva's Sachertorte
1h 40min