Apparaten en Accessoires
Cremeschnitten
Voorbereiding 40min
Totaal 4u.
16 Portionen
Ingrediënten
-
gemahlene Gelatine1 Päckchen
-
Wasser6 EL
-
Milch800 g
-
Zucker160 g
-
Vanillepuddingpulver (für je 0,5 l)2 Päckchen
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Rum (optioneel)2 EL
-
Blätterteig zimmerwarm2 Packungen
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt1000 g
-
Marillenmarmelade4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1952 kJ /
467 kcal
Vetten
36 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Nusstorte mit Buttercreme
17u.
Kleine Charlotte
4u. 50min
Kardinalschnitten
3u.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5u. 20min
Faschingskrapfen
2u. 45min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2u. 30min
Schokomousse-Biskuitroulade
2u. 30min
Spagatkrapfen
11u. 50min
Malakofftorte
10u. 20min
Topfenmäuse
1u.
Mohnstrudel
2u. 30min
Bananenschnitten
3u.