Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 5 Eier
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 15 g neutrales Öl (z. B. Sonnenblumenöl)
- 80 g Weizenmehl, griffig
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- ½ TL Backpulver
- 80 g Marillenmarmelade
- 100 g Haselnusskrokant
Topfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 750 g Schlagobers
- 2 - 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 EL Rum
- 250 g Naturjoghurt
- 250 g Magertopfen
- 30 - 40 g Staubzucker, nach Geschmack
- 350 - 500 g Erdbeeren, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1877 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Kokoskuppeln
2h 50min
Kleine Charlotte
4h 50min
Lebkuchenblätter-Torte
28 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5 Std. 10 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Mohntorte mit Schokoglasur
1h 15 min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Eva's Sachertorte
1h 40 min
Schneewittchentorte
5 Std.
Bananenschnitten
3 Std.