Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de habas secas de soja verde
- 75 g de garbanzos secos
- 150 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de harina de maíz certificada sin gluten
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas (consultar lista FACE)
- 350 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 693 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 7.05 g
- Koolhydraten
- 24.66 g
- Vetten
- 4.71 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30min
Piadinas sin gluten
45min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min