Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre doux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction de goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 630 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée de butternut et roulé de veau
50 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Purée panais potiron
45 min
Purée de carottes
30 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Epinards à la crème
25 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.