Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre suivant la taille
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g d'échalotes
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2722 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 28.3 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Risotto à la viande hachée
45min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Crevettes au curry et coco
35 Min
Carbonara
30min
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto au saumon
45min
Tartiflette
1h 15 min