Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre suivant la taille
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g d'échalotes
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2722 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 28.3 g
Alternatieve recepten
Parmentier de canard aux oignons
50min
Risotto au saumon
45min
Croziflette
1h 25min
Tartiflette
1u. 15min
Chili con carne
30 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Risotto à la viande hachée
45min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto crémeux au camembert
35min