Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 600 g de courgettes, épluchées et coupées en tronçons
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 cubes de fromage à tartiner, type Kiri®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 239 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 recepten, Frankrijk
-
Best-Of Soupes et Veloutés 12 recepten, Frankrijk
-
Blog & co - Papilles On/Off Vol. I 10 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
Cookidoo® à table 2021 10 recepten, Zwitserland
-
Cookidoo à table 2023 10 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Soupe au potiron
50min
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35min
Soupe de légumes
40min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté de carottes
30min
Soupe de courgettes, fromage et pâtes alphabet
40min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min