Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de jaunes d'œufs (3 jaunes env.), et 1 jaune pour la dorure
- 90 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de sucre en grains
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1464 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 13.2 g
Alternatieve recepten
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Baguette express
2h 35min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Chouquettes
1h
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brioche parisienne
24h
Brioche de Jeanne
4h 15min