Compatibele versies
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rebuçados
- 5 g coentros
- 1 folha de salva fresca
- 5 g cebolinho picado
- 250 g queijo ricota
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja, só a raspa
-
250
g massa fresca cortada em quadrados (8,5x8,5 cm aprox.) (ver dica)
of 250 g massa wonton - Água q.b. p/ cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 150 g ervilhas descongeladas
-
350
g molho de tomate c/ vodka
of 350 g tomate em pedaços - 10 g manjericão cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
- 200 g natas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25min
Gnocchi recheados
1 Std. 20 Min
Fettuccine com pesto de favas
25min
Nachos de cenoura com guacamole - TM5
Geen beoordelingen
Clafoutis de ameixa -TM5
Geen beoordelingen
Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto
40 min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45 min
Salada com molho caesar vegan
40 min
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30 min
Menu pais e filhos: Gratinado de brócolos e pera com massa
1 godz.
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50 min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1 godz. 35 min