Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lombo
- 120 g ameixas secas, s/ caroço
- 200 g vinho da Madeira
- 3 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de colorau
- 100 g vinho branco
- 5 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 1100 g lombo de porco limpo, cortado em lençol
- 1 folha de louro
- 1000 g água
Molho
- 100 g crème-fraîche
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 c. chá de mostarda à antiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1613.9 kJ / 385.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 671.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1u. 10min
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM5
1u. 10min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 min
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Empadão de atum
1u. 10min
Pita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1h 40min
Caril de polvo
1 Std. 30 Min
Barriga de porco com salada de arroz
1 Std. 30 Min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Empadão de peru
1 godz. 55 min