Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa, só as folhas
- 1 dente de alho
- 4 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 15 g azeite
- 1230 g água
- 2 c. chá de sal
- 2 filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 100 g arroz
- 100 g pimento amarelo cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
- ¼ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de orégãos
- ½ c. chá de tomilho seco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2070.3 kJ / 494.8 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2488.1 mg
Alternatieve recepten
Salada de pepino e abacate com grão-de-bico crocante
1h
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2 Std. 30 Min
Tábua do mar
1h 20min
Omelete de claras com curgete
30min
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM6
45min
Caldeirada de peixe
45min
Polvo grelhado com batata
2 Std. 45 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1u. 10min
Fajitas de sobras de frango
1h 20min
Salada de arroz com atum
35 min
Empadão de lulas
1h 25min
Guisado de peixe e marisco
55 min