Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a fette
- 150 g di patata, pelata ed a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia cruda, spellata e sbriciolata
- 900 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 240 g di farro (possibilmente di Leonessa, cottura 40 minuti)
- 1 tartufo fresco in scaglie (circa 30 g, possibilmente di Leonessa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di lenticchie e funghi
45min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min