Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base di brisèe
- 125 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 25 g di acqua
- 2 tuorli
Crema pasticcera da forno
- 2 uova
- 2 tuorli
- 200 g di zucchero
- 80 g di amido di mais (maizena)
- 75 g di latte
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di burro a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chantilly ai chiodi di garofano
20 Min
Läckerli di Basilea
2 Std.
Gratin dauphinois
50 Min
Flan di semolino
1hod. 15min
Panperduto
30min
Burro alle erbe
5 dk
Chizze al Parmigiano reggiano
1 Std. 20 Min
Galette des rois al limone
2 godz. 30 min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Pisco lime sour
15min
Fideuá con carne
40 Min
Dressing all'aceto balsamico e mirtilli
5 dk