Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 400 g di semola rimacinata di grano duro
- ¼ g di bicarbonato di sodio
- 50 g di olio di semi di girasole
- 150 - 180 g di acqua tiepida
Ripieno
- 2 cucchiaini rasi di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 2 arance, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di datteri denocciolati a pezzi
Sciroppo
- 300 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 50 g di miele
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 328.1 kJ / 78.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Kaiserschmarren
50min
Cannoli siciliani
1h 30min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2h
Tacos
1h
Brioches con il tuppo
3h
Pan de muerto
6 godz. 10 min
Cassata siciliana
6h 35min
Masala kirsch tiffin
2h 30 min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Biscotti mandorle e amarene
13h
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min