Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne d'agnello trita
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa harira marocchina
40min
Cous cous marino (vegan)
30min
Baguette di Quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Bhaji alle cipolle
35min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5 min
Tom Yum Kung
30min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40min
Pad thai con pollo
20min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Lenticchie all'indiana
35min
Carbonada
1h
Ciorba
1 Std. 10 Min