Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1286 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Burger vegan
5h
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 Std.
Cronuts (TM6)
3h
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Salsa dip di formaggio vegano
40 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min