Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla morbida
- 10 g di lievito in polvere
- 500 g di farina
- 300 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 220 g zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- 10 g zucchero vanigliato
- 1 uovo, medio (53-63 g)
-
1
cucchiaio di panna, qualsiasi tipo, fredda
of 1 cucchiaio di latte, fredda
Crema al burro con formaggio fresco
- 300 g di burro, non salato, a temperatura ambiente, a pezzi
- 250 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- 400 g di mascarpone, freddo
- 250 g di quark magro, freddo
- 175 g di formaggio fresco spalmabile, freddo
- 30 g di pasta di vaniglia
Cottura dei numeri
- farina, per infarinare
- farina di grano, per spolverare
Finitura
- cioccolato, frutta, macarons, biscotti o fiori per decorare.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al burro
5min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Geen beoordelingen
Lasagne
2h
Salsa al curry
5min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Glassa al burro
10 Min
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Tris di cioccolato
4 Std.
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2h 30min
Olive croccanti
1 Std. 30 Min
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min