Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pasta gialla densa, a dadini (1 cm) (vedere consiglio)
- 250 g di frumento in grani
- 75 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 3 uova
- 250 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini per hamburger
1óra 45p
Pane veloce
1 godz. 15 min
Zucchero a velo
5 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1óra 45p
Corona dei Re Magi
2h 15min
Biscotti milanesini
3h
Polenta ticinese
45min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min