Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Danubio dolce
3h 25min
panini al latte
2h 5 min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pizzette al formaggio di capra
Geen beoordelingen
Tortini al caramello
1h
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15 min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min