Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1938 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Meringhe
2 Std.
Crema pasticcera
15min
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Biscotti milanesini
3h
Foresta nera
2h 30min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Canestrelli
Geen beoordelingen