Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un chorrito más para la pasta)
- 50 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de verduras variadas (tallos de apio, zanahoria y cebolla) en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharadita de sal
- 400 g de carne picada de ternera
- 1 pellizco de pimienta molida
- 320 g de tallarines al huevo
- 10 g de mantequilla
- 60 g de vino blanco seco
- 50 g de cebolla
- 100 g de dados de beicon ahumado (1-2 cm)
- 800 g de pulpa de calabaza en trozos (2-3 cm)
- 250 g de mozzarella fresca en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 min
Carbonara vegetariana
15min
Pasta con champiñones y nata
30min
Arroz con calabaza
40min
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Tallarines al salmón con vodka
20 min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Raviolis con salsa de calabacín
30min
Pasta con calabaza y kale
45 min
Lasaña de raviolis con requesón y jamón
1h 15min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 godz. 40 min
Pastel de patata y champiñón
1 godz. 20 min