Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pecorino, in Stücken
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
250
g Salsiccia, ohne Darm, in Stücken
of 250 g Bratwurst vom Schwein, frisch, ohne Darm, in Stücken - 1 EL Fenchelsamen
- 60 g trockener Weißwein
-
500
g Tomaten, in Stücken
of 500 g stückige Tomaten, aus der Dose - 1 TL Salz und mehr zum kochen der Nudeln
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Orecchiette
- 20 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2809 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Sauce all'amatriciana
20 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Risotto milanese
35 dk
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 dk
Pappardelle mit Lammragout
1sa
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
1 godz. 20 min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Risotto alla Milanese
35 dk
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1sa 30 dk