![Orecchiette mit Salsiccia-Sauce Orecchiette mit Salsiccia-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41638BFE-46BC-47B9-8EF7-0C9875891469/Derivates/719B56D2-3E02-46A3-A31F-365418444813.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Pecorino, in Stücken
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
250
g Salsiccia, ohne Darm, in Stücken
of 250 g Bratwurst vom Schwein, frisch, ohne Darm, in Stücken - 1 EL Fenchelsamen
- 60 g trockener Weißwein
-
500
g Tomaten, in Stücken
of 500 g stückige Tomaten, aus der Dose - 1 TL Salz und mehr zum kochen der Nudeln
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Orecchiette
- 20 g natives Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2809 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Risotto milanese
35 Min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
1 godz. 20 min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Spanischer Risotto
40 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min