Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3727 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 2055 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Zucchini und Speck
35 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Weiße Bolognese
45min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Spanisches Risotto
1 Std.
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min
Grünes Risotto
35 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min