Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 294 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Lemon curd
20 min
Crema inglese
15 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Éclair all'arancia
7 Std.
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al burro al cacao
10 Min