Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 294 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Lemon curd
20min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Pavlova
2 godz. 45 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min