Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 378 g
- Vetten
- 294 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Lemon curd
20 min
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Albumi montati a neve
5 min
Piccole lemon meringue pie
2sa 35 dk
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min