Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Thai sticky rice
- 400 g chicken breasts, cut in pieces
- 100 g water
- 5 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g shallots, halved
- 4 spring onions, cut in lengths (2 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp lime juice
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp sugar
- 2 little gem lettuce, heads, leaves separated
- 100 g cucumber, sliced (3 mm)
- 50 g fresh bean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Rice
10min
Green Curry Chicken
55 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Prawn Curry
30 min
Thai Green Curry Paste
15min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Thai Fishcakes
1h 10min
Asian Vinaigrette
5min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min