![Kalbsragout mit Erbsen Kalbsragout mit Erbsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ECAB378-534D-4838-9DB3-747B003AA770/Derivates/8F56C49D-E259-40D6-842F-1EA5AF975C89.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhren, in Stücken
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Kalbsfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)
- 2 EL Mehl
- 100 g Rotwein
- 240 g stückige Tomaten (Dose)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Paprikagulasch
1h 25min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Lammragout
1 Std.
Rinderragout mit Bohnen
50 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min