Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g farinha
- 50 g cacau em pó
- 20 g açúcar
- 150 g manteiga
Recheio
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 250 g natas
- 50 g açúcar
- 3 pés de hortelã
- 60 g iogurte natural
- Groselhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Bucatini
1 Std.
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6h 20 min
Bolo Alasca
8h
Petit-fours
48 Std.
Cobertura de chocolate e avelã
1 Std.
Bolinhos de especiarias
45 Min
Bolo da partilha
45 Min
Vianinhas recheadas
50 min
Tarte de avelã com leite condensado
1 Std.
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 Std.
Bolo de bolacha
2h 25min