Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane
- 15 g di zucchero
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
Burger
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di quinoa bianca in chicchi
- 1 cucchiaio di semi di lino
- 3 cucchiai di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 35 g di gherigli di noci
- 200 g di fagioli neri interi in scatola, cotti e scolati
- 10 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiaini di semi di sesamo neri
- 4 fette di peperone rosso in conserva (optioneel)
- 4 cucchiai di ketchup
- 4 - 6 foglie di insalata lollo verde, lavate e asciugate
- 8 - 12 fette di pomodoro
- 1 avocado, sbucciato e a fette (optioneel)
- 1 cipolla rossa ad anelli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3222 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 9.6 g
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Maionese vegana
15 min
Maionese (vegan)
10 min
Seitan
4h 15min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3 Std. 45 Min
Burger vegan deidratato
20 Std. 10 Min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1hod. 30min
Formaggio vegano
6h 40min
Burger veg di soia
3u. 20min
Rosso burger
1 godz. 35 min