Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de tomate, détaillée en cubes
- 400 g de blettes, feuilles et côtes séparées et coupées en morceaux
- 1 dose de safran (0,1 g)
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 200 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de riz long blanc
- 60 g de petits pois surgelés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 citrons jaunes non traités
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 618 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées à la reine au tofu fumé
1 godz.
Bolognaise de soja
40 min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 Std.
Couscous végétarien
35 min
Chili sans viande
1 godz.
Hamburger végétarien
4 godz. 45 min
Tofu façon grand-mère
3 Std.
Couscous végétarien
35 min
Chili végétarien
1h 5min
Paëlla aux haricots rouges
1u. 15min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min