Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco

Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco

3.7 9 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
16 unidades

Ingrediënten

Acarajé
  • feijão-frade seco
    500 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
  • sobras de pão
    100 g
  • leite de coco
    250 g
  • amendoim torrado
    80 g
  • caju torrado s/ sal
    80 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • alho
    2 dentes de
  • malagueta
    ½
  • óleo de dendê
    30 g
  • sal
    1 pitada de
  • Camarão seco q.b. p/ guarnecer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 338.1 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 583 kJ / 139.3 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 10.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...