Compatibele versies
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Acarajé
- 500 g feijão-frade seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
- 100 g sobras de pão
- 250 g leite de coco
- 80 g amendoim torrado
- 80 g caju torrado s/ sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- ½ malagueta
- 30 g óleo de dendê
- 1 pitada de sal
- Camarão seco q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 583 kJ / 139.3 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 338.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolinho de chuva
30 Min
Molho oriental
Nessuna valutazione
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1sa
Arroz integral cremoso com palmito
Nessuna valutazione
Bobó de camarão
1 godz. 20 min
Cuscuz de carne seca
Nessuna valutazione
Tutu à mineira
35 dk
Molho branco
20 Min
Mini pão de queijo com calabresa
2h
Dip de queijo, tomate e pepino
30 Min
Técnica Penne
Nessuna valutazione
Bolo de fubá
50 Min