Apparaten en accessoires
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
16 unidades
Ingrediënten
Acarajé
-
feijão-frade seco500 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
sal2 c. chá de
-
Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
-
sobras de pão100 g
-
leite de coco250 g
-
amendoim torrado80 g
-
caju torrado s/ sal80 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
alho2 dentes de
-
malagueta½
-
óleo de dendê30 g
-
sal1 pitada de
-
Camarão seco q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
338.1 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
583 kJ /
139.3 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby® na Rota das Descobertas
65 recepten
Portugal
Portugal