Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água
Pão
- 270 g água
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1474 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Keine Bewertungen
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.