Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biryani
- 750 g carne de borrego s/ nervos
- 200 g iogurte natural
- 60 g ghee
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g gengibre ralado
- 230 g pimento verde cortado em tiras
- 2 c. sopa de coentros em pó
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 45 g coco ralado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g água
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de cravinho em pó
Arroz
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 3 vagens de cardamomo, só as sementes
- 1 c. chá de sal
- 4 cravinhos
- 1000 g água
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3263.1 kJ / 779.9 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 885.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Sopa de corvina com camarão
55min
Tikka masala de frango com arroz de limão
4h 30min
Pastilla - Pastel de pombo
2h
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55min
Sopa simples de marisco
45min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Xarém com atum fresco
40min
Frango satay com arroz jasmin
1 Std. 55 Min
Coq au vin
1h 30min
Pão de espinafres e queijo
1h
Muamba de galinha com funje
50min