Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biryani
- 750 g carne de borrego s/ nervos
- 200 g iogurte natural
- 60 g ghee
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g gengibre ralado
- 230 g pimento verde cortado em tiras
- 2 c. sopa de coentros em pó
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 45 g coco ralado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g água
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de cravinho em pó
Arroz
- 30 g azeite
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 3 vagens de cardamomo, só as sementes
- 1 c. chá de sal
- 4 cravinhos
- 1000 g água
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3263.1 kJ / 779.9 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 48.6 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 885.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa laksa
35min
Gulab jamun com água de rosas
30 Min
Chili mexicano de queijo e chouriço
30 Min
Sopa de miso com galinha e massa
35min
Harissa
40 Min
Sopa Pho
50 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Sopa ácida picante
4 Std. 45 Min
Bidawi - Cuscuz de borrego e legumes
1 Std.
Sopa de noodles
35min
Caril de frango à moçambicana
35min
Caril de peixe rico
50 Min