Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feijão-verde bonge
- 200 g milho branco canjica
- 100 g milho amarelo seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 4 dentes de alho
- 2 folha de louro
- 400 g toucinho cortado em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços
- 100 g vinho branco
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2200 g água
- 35 g azeite
- 200 g chouriço de carne
- 300 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 350 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 250 g abóbora cortada em cubos pequenos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas
- 200 g tomate em pedaços
- 300 g feijoca cozida escorrida
- Jindungo q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2640.5 kJ / 631.1 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1272.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada
1h 10min
Pastel de vento
3h
Caril de paneer e ervilhas
4 Std.
Frango com quiabo
50 min
Achar de beringela
1h 25min
Calulu de peixe
40 min
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1h 10min
Refresco de café
8h 15 min.
Cocktail neve
15 Min
Feijão de óleo de palma
20 Min
Muamba de galinha com funje
50 min
Queijinhos de ovos
24h