Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feijão-verde bonge
- 200 g milho branco canjica
- 100 g milho amarelo seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 4 dentes de alho
- 2 folha de louro
- 400 g toucinho cortado em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços
- 100 g vinho branco
- 4 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2200 g água
- 35 g azeite
- 200 g chouriço de carne
- 300 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 350 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 250 g abóbora cortada em cubos pequenos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas
- 200 g tomate em pedaços
- 300 g feijoca cozida escorrida
- Jindungo q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2640.5 kJ / 631.1 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1272.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango com quiabo
50min
Achar de beringela
1 Std. 25 Min
Feijão de óleo de palma
20min
Donuts holes
2 godz. 5 min
Pasta Umami
5min
Leite condensado
15 min
Sopa pho com carne
45 Min
Milhos
50min
Escabeche de pernil - TM31
10 godz.
Creme de milho e pimento
10 min
Polvo guisado do Faial
1 Std. 10 Min
Muamba de galinha com funje
50min