Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 5 g salsa
- 30 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 500 g carne picada
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 150 g vinho branco
Arroz
- Manteiga q.b. p/ untar
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz carolino
Montagem
- 240 g iogurte natural
- 1 c. sopa de mostarda
- 2 gemas de ovo
- 10 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de sal
- Romã q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3444.2 kJ / 823.2 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1700.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Brás
25min
Bolonhesa
1 Std. 10 Min
Empadão de massa com frango
1h 15 min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Empadão de arroz e carne
1h 15 min
Bifes de cebolada
40 Min
Empadão de carne
1h 20min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1 Std. 5 Min
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
1 Std.
Salsichas com couve-lombarda rápidas
30min
Bacalhau com natas
40 Min