Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g hortelã, mais q.b. p/ temperar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 30 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 200 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- 1 c. chá de orégãos
- 2 c. chá de sal
- 850 g água
- 350 g massa tipo cotovelo
- 780 g garoupa (4 postas aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1u. 5min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Arroz de tamboril
40min
Arroz de tamboril
35min
Feijoada de chocos
40min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Massada de cherne
40min
Massada de peixe
55min
Lulas guisadas
50 min
Arroz de peixe
55min