Entremets fraise façon mille-feuille

Entremets fraise façon mille-feuille

4.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
4 portions

Ingrediënten

Le sablé Plougastel
  • 135 g de beurre demi-sel
  • 120 g de sucre en poudre
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 c. à café rase de sel
  • 190 g de farine
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème chantilly-mascarpone
  • 100 g de mascarpone
  • 100 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 20 g de sucre vanillé maison
La gelée fraise-citronnelle
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 220 g de fraises fraîches, équeutées (réserver 4 fraises pour la finition)
  • 1 bâton de citronnelle fraîche coupé en tronçons

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 3283 kJ / 785 kcal
Vetten 49.5 g
Koolhydraten 72.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...