Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g wody
-
½
łyżeczki koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of ½ kostki bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszonej - 30 g sera parmezan, przekrojonego na pół
- 3 ząbki czosnku
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 200 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 170 g wędzonego boczku, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 120 g ryżu do risotto, np. arborio
- 50 g białego wina, wytrawnego
- ⅓ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 gałązka rozmarynu, świeżego
- 10 g masła
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2579 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2149 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z boczkiem i cukinią
40min
Risotto z kurczakiem i cukinią
50min
Risotto z wędzonym serem
30min
Risotto z cukinią i serem feta
30min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30min
Risotto z cukinii
45min
Risotto z parmezanem
30min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Risotto z grzybami
1 Std. 5 Min