Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 250 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 30 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco misti
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 750 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 220 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 uova
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2214.7 kJ / 529.3 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 34.7 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1h 30min
Brownies al cioccolato
45min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3u. 15min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min