Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de las patatas
- 750 g de agua
- 600 g de patatas de guarnición con piel (lavadas)
- 20 g de sal gorda
Mayonesa con ajo
- 175 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
Salsa brava
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de tomate frito
Tempura
- 50 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 170 g de agua muy fría
Acabado y presentación
- 300 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2334 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 47.08 g
- Vezels
- 2.62 g
Alternatieve recepten
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2 godz. 40 min
Alioli
10 min
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45 min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Patatas "de luxe"
30 min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30 min
Aros de cebolla
20 min
Sándwich de ensalada César
20 min
Langostinos al romesco
15min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Salsa brava
10 min