Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de las patatas
- 750 g de agua
- 600 g de patatas de guarnición con piel (lavadas)
- 20 g de sal gorda
Mayonesa con ajo
- 175 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 1 huevo
- 20 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de sal
Salsa brava
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
- ½ cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de tomate frito
Tempura
- 50 g de harina de repostería
- 50 g de maicena
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 170 g de agua muy fría
Acabado y presentación
- 300 g de aceite para freír
- 1 pellizco de sal fina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2334 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 47.08 g
- Vezels
- 2.62 g
Alternatieve recepten
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3h
Patatas con salsa de cabrales
50min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Alioli
10 Min
Salsa brava
10 Min
Ensalada César
20 Min
Patatas de feria
1h 15min
Patatas "de luxe"
30min
Sándwich de ensalada César
20 Min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1 Std. 40 Min
Espaguetis a la carbonara
25min