Steamed Chinese Vegetables

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • spring onion trimmed and cut into thirds
    1
  • long red chili destemmed, cut in half, deseeded if preferred
    1
  • fresh ginger peeled
    ¼ inch
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • tamari sauce gluten free (see Tip)
    2 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • pure maple syrup
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water
    35 oz
  • broccoli broken into florets
    9 oz
  • pak choy cut into quarters lengthways
    5 oz
  • sugar snap peas cut into halves
    5 oz
  • crispy fried shallots to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.9 g
Calorieën 587.8 kJ / 140 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 7.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...