Baked Salmon Sushi Cups

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
8 pieces

Ingrediënten

  • water
    1000 g
  • short grain rice rinsed
    150 g
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    1 ½ tsp
  • fresh skinless salmon fillet cut in cubes (1cm)
    150 g
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • mirin (optioneel)
    1 tbsp
  • mayonnaise
    3 tbsp
  • Sriracha chilli sauce
    6 tsp
    tomato ketchup
  • nori seaweed sheets cut in 8 pieces each
    2
  • seaweed flakes
    2 tbsp
  • fish roe (ebiko)
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 pieces

Natrium 2191.9 mg
Eiwitten 42.2 g
Calorieën 4144.9 kJ / 990.7 kcal
Vetten 32.9 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 124.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...