One pot pasta with chorizo (open bowl)

3.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into halves
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • canned crushed tomatoes (400 g)
    1 can
  • water
    650 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 - 1 ½ tbsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • chorizo sausage cut into slices
    1
  • dried spaghetti
    200 g
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • pitted Kalamata olives cut into slices (optional)
    12

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 675.9 mg
Eiwitten 17.8 g
Calorieën 1566.5 kJ / 374.4 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 52.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...