Spaghetti all’arrabbiata mit Thunfisch

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    1700 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Spaghetti
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • roter Paprika
    150 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack
    ½ - 1 ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 TL
  • Thunfisch in Öl, in der Dose Öl abgegossen
    350 g
  • Basilikumblätter, frisch nach Geschmack zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1041 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2154 kJ / 515 kcal
Vetten 13 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 69 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...