Rösti vallese con composta di pere

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 800 g di patate, a pasta gialla densa tagliate a metà o in quarti
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 1 ½ cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua
  • 750 g di pere sbucciate e private dal torsolo e semi, tagliate a dadini
  • 2 pizzichi di zafferano in polvere
  • 20 g di succo di limone
  • 15 g di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di formaggio raclette (4 fette)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 1153.3 mg
Eiwitten 25.1 g
Calorieën 2998.1 kJ / 716.6 kcal
Vetten 37.1 g
Vezels 11.7 g
Verzadigd vet 21.5 g
Koolhydraten 75.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...